RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Isfront: Magne Gjelseth var åpenbart misfornøyd med behandlingen han har fått av FrPs sin bydelsgruppe.
Isfront: Magne Gjelseth var åpenbart misfornøyd med behandlingen han har fått av FrPs sin bydelsgruppe.

Dårlig stemning

Stovner FrP har fått den verst tenkelige starten på den nye bydelsperioden.

Stovner: Det var åpenbart for alle at det råder misnøye og isfront mellom gruppens medlemmer. Ny start i nytt bydelsutvalg har ikke dempet konflikten.
Jeg er valgt med et stort mandat fra velgerne på Stovner, og mange tar kontakt og lurer fælt på hva det er vi driver med. Det er alltid noen som blir huggestabbe i alle partier. Jeg uttaler meg ofte om det meste, og er vant med å få kjeft, sier Magne Gjelseth før han forlater BU-møtet.
Som et "plaster på såret" ble han oppnevnt til leder av den lokale klagenemnda, samt tilsynsutvalget.
Kroppsspråk og bistre miner viste tydelig at feiden mellom tidligere gruppeleder og resten av gruppen til Fremskrittspartiet ikke var over.
Han har da møtt fram og har fortsatt å si sin mening. Det er kanskje greit å la nye koster slippe til, sier en brydd Jan Arild Linja og vil ikke si så mye mer om saken til Lokalavisen Groruddalen.
Den nye alliansen med Ap, som har gitt FrP god uttelling, var heller ikke egnet til å sette glede og entusiasme i den nye bydelsgruppen, virket det som under møtet. Foreløpig er det uvisst hva Gjelseths videre skjebne i partiet blir.
Han har møtt fram og har fortsatt sine meninger
Jan Arild Linja

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere