*Nettavisen* Nyheter.

Dårlige tider for bad

Bislet Bad er vanskelig å tjene penger på. Foto: Anne Marie Huck Quaye

Estatia Resort takker for seg, og Olav Thon-gruppen utvider driften på Bislet bad snarest.

BISLETT: – Det er ikke mye nytt akkurat nå, sier Ida Nortvik i Bislet Bad. Hun forteller at det om noen uker vil bli klart hva som skjer med badet videre.

For de faste badegjestene er det lite som er forandret foreløpig. Samme priser og åpningstider, inntil videre. Estatia Resort har driftet badet i over 2 år som kommunen solgte til Olav Thon for en beskjeden sum på 1 million kroner i 2005.

Badet ble restaurert og gjenåpnet i 2007 og sto klart med treningssenter i 2008.

Grunnen til at drifteren måtte kaste inn håndkledet var for lav lønnsomhet og for dyr husleie.

– I første etasje blir det bad og treningsstudio som vil få større lokaler. I annen etasje vil det bli en annen helserelatert virksomhet som fysioterapi eller ergoterapi. Også skal det bli restaurant i kjelleretasjen med uteservering. I tredje etasje ligger det en leilighet som vil bli leid ut, sier eiendomssjef i Olav thon-gruppen, John Braastad til Aften.

Lokalavisen har tidligere skrevet om flere menneskers engstelse for at Bislet Bad ikke blir opprettholdt som et folkebad gjennom høye priser og lite tilgjengelighet. Badet skal driftes som nettopp et folkebad, da dette inngikk i kjøpskontrakten da Thon overtok badet.

Målet er, skal vi tro Braastad, at dette opprettholdes. i beste velgående, også i tiden fremover.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.