*Nettavisen* Nyheter.

Datasamling i kirken

I morgen er det duket for en skikkelig datafest i Nordstrand menighetshus.

Nordstrand: Et såkalt LAN-party skal gå av stabelen i Nordstrand kirke fredag 24. november. LAN (Local Area Network) innebærer at folk samles og bruker datamaskiner som er koblet opp mot hverandre.

En tradisjon

Det er vel fjerde året vi har hatt dette arrangementet, forteller Asle Rossavik som er ungdomsprest i Nordstrand menighet og legger til:

Det pleier å komme mellom 60 og 70 ungdom i løpet av natten så man kan vel si at det er et populært arrangement.

Rossavik forklarer at arrangementet starter klokken 19.00 på fredag kveld og varer helt fram til klokken åtte lørdag morgen.

Det er selvsagt et rusfritt arrangement og vi kommer til å ha unge voksne til stede som skal passe på at alle har det bra. Noen fra Manglerud politistasjon vil også komme innom og si hei i løpet av natten.

For dem som ikke er så interessert i selve LAN-treffet, finnes det også andre muligheter.

I kjelleren viser vi film og så blir det café. Der pleier vi å ha pizza og kanskje noen baguetter. Vi kommer også til å arrangere konkurranser innen singstar og dancing stage (red. anm. dataspill på Playstation).

Arrangementet foregår i menighetshuset ved siden av Nordstrand kirke, men ved midnatt kan de som ønsker være med på en nattmesse i selve kirken.

Dette er selvsagt frivillig, men det er en veldig stemningsfylt messe. Vi tenner lys og sitter i sirkel, opplyser presten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.