RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mannen ble funnet død på baksiden av dette rekkehuset hvor han bodde. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig.
FOTO: Øystein Dahl Johansen
Mannen ble funnet død på baksiden av dette rekkehuset hvor han bodde. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig. FOTO: Øystein Dahl Johansen

Død mann funnet på Bøler

Politiet i Oslo har satt i gang full etterforskning etter at en mann ble funnet død ved sin egen bolig i Nøkleveien på Bøler i natt.

BØLER: Dødsfallet ble meldt til operasjonssentralen litt før klokken 01.00 natt til torsdag. Det er foreløpig uklart hva mannen døde av.

- Vi vet foreløpig ikke hva som har skjedd. Vi har foreløpig ikke opplysninger som tilsier at det har skjedd noe kriminelt. Så får vi se hva obduksjonen viser, sier vaktleder i Oslo politidistrikt Oddleif Sveinungsen.

Dør på vidt gap

En politipatrulje kom helt tilfeldig over en åpen inngangsdør i rekkehuset der mannen i 50-årene bodde, og fant ham utenfor boligen.

Ambulanse ble tilkalt, men kunne fastslå at mannen var død. Det er i følge politiet uklart hvor lenge mannen har ligget død før han ble funnet

Sendt til obduksjon

Krimiteknikere arbeidet på stedet i hele natt.

- Vi jobber rutinemessig og foretar undersøkelser og snakker med naboer. Mannen er sendt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon, sier Sveinungsen.

Den foreløpige obduksjonsrapporten ventes å være klar i løpet av dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere