RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døde av gassforgiftning


En familie på fire omkom i ulykken på Ekeberg i helga.
En familie på fire omkom i ulykken på Ekeberg i helga. Foto: FOTO: LINE RUNDMO
Familien på fire som omkom i en buss på Ekeberg i helga døde av gassforgiftning viser den foreløpige obduksjonsrapporten.

EKEBERG: Foreløpige obduksjonsrapporter tyder på at dødsårsaken kan skyldes gassforgiftning/gasslekkasje, melder politiet tirsdag ettermiddag.

Oslo politidistrikt mottok i ettermiddag de foreløpige obduksjonsrapportene fra Rettsmedisinsk institutt, i forbindelse med at en familie på fire ble funnet døde i en buss på Ekeberg i går.

Familien fra Fredrikstad, som besto av Sigurd Eugen Raae (51), Ragnhild Helene Skofterud (44), Gard Skofterud Raae (16) og Benedicte Adele Raae (13), ble funnet døde i bussen på Ekeberg mandag formiddag. De skal ha deltatt på veteranbilstevnet på Ekeberg i helga, men ble etterlyst av Sigrud Eugen Raaes arbeidsgiver, da han ikke dukket opp på jobb mandag.

Les også: Fraktet bort fra dødsbilen

Politiet påpeker at det foreløpig ikke er påvist noen sikker dødsårsak, men omstendighetene og foreløpige obduksjonsfunn tyder på at gassforgiftning eller oksygenmangel som følge av gasslekkasje trolig er dødsårsaken.

Les også: - Familien var opptatt av hverandre

De endelige obduksjonsrapportene vil ta lenger tid å ferdigstille, og politiet vil fortsette de tekniske undersøkelsene av bussen utover morgendagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere