RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mortensrudsaken er fortsatt under etterforskning, men den foreløpige obduksjonsrapporten viser at moren døde av kvelning, mens de to eldste døtrene og faren døde av drukning.
Mortensrudsaken er fortsatt under etterforskning, men den foreløpige obduksjonsrapporten viser at moren døde av kvelning, mens de to eldste døtrene og faren døde av drukning. Foto: FOTO: CHRISTIAN HAKSØ

Døde av kvelning og drukning

Den foreløpige obduksjonsrapporen etter Mortensrud-drapene viser at moren (37) døde av kvelning, mens far (41) og barna (7 og 9) døde av drukning.

MORTENSRUD Den foreløpige obduksjonsrapporten gir imidlertid ingen klare svar på hva den 14 dager gamle jentebabyen døde av. Det skriver politiet i en pressemelding fredag formiddag.

Familietragedien, som etterforskes som fire drap og et selvdrap, har rystet lokalmiljøet på Mortensrud, der det i formiddag holdes minnestund.

I hele går var politiet til stede i lokalmiljøet, og de vil fortsette å bistå både pårørende og nærmiljøet, samtidig som etterforskningen av saken pågår.

Les også: Rektor på Stenbråten skole: – Dette vil påvirke hele skolemiljøet

I følge politiet er det fortsatt usikkerhet knyttet til dødstidspunktene. Dette skyldes sprikende vitneobservasjoner, sammenholdt med den foreløpige obduksjonsrapporten.

– Politiet fortsetter arbeidet med kartlegging av familiens bevegelser gjennom systematisering av materiale innhentet ved rundspørring, vitneavhør og andre tekniske og taktiske etterforskningsskritt, heter det i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere