RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

A.C.Ryan PlayOn!HD
A.C.Ryan PlayOn!HD Foto: Foto: Produsenten

De beste mediespillerne

Filmer, bilder og musikk på harddisken frigjør stueplass. Og er barnevennlig.

For å nyte alt man har samlet på harddisken, må man ha en mediespiller som kobles til TV-en og lydanlegget. Med fjernkontrollen kan man bla i innholdet som vises på skjermen, og med et tasterykk velge passende musikk, fine bilder eller en spennende film.

Her er testen

Prisgunstig medielagring (Terningkast 5 + BESTE KJØP)

Ønsker du deg en billig mediespiller som du kan koble en harddisk til, er A.C.Ryan PlayOn!HD et riktig valg. Den spilte glatt alle de film- og musikkformatene vi testet, og bildekvaliteten var bra, uten merkbar hakking. Pluss for flere utganger og minnekortleser.

Pris: 1250 kroner

Ubalansert fotosamler (Terningkast 4)

Asus O!Play Air HDP-R3 balanserer mellom perfekt eller uinteressant – alt etter hvilke behov du har. Vil du dumpe bildene fra kameraet direkte i apparatet, er O!Play smidig med kortleser og automatisk kopiering. Ønsker du å se på nett-TV, må du klare deg uten YouTube.

Pris: 1200 kroner

Dyrekjøpt eleganse (Terningkast 3)

Et hjemmekinovennlig format og interessant tilbehør er bra, men prisen og det begrensede utvalget av funksjoner matcher ikke hos Dune HD Base 3.0. Med alle forventninger på topp etter å ha sett på utsiden, kan man ikke annet enn å bli skuffet over innsiden.

Pris: 2800 kroner

Raffinert godklump (Terningkast 5 + BEST I TEST)

Selv om Dvico Tvix HD M-6600N er en modernisering av en gammel modell, har det skjedd så mye at mediespilleren er et bra valg. Tilkoblinger og standarder er nå av siste snitt, og menyene er freshere. Mediespilleren har fått betydelig mer innhold, men uten å ha blitt mer rotete.

Pris: 2200 kroner

Skinnet bedrar (Terningkast 4)

På utsiden er Mede8er MED500X mistenkelig lik testens beste kjøp, PlayOn, men den eneste fordelen den har, er navigeringsknappene på fremsiden. Mede8er har dårligere lyd og bilde enn PlayOn, dessuten mangler den fototjenester, vær og nyheter.

Pris: 1600 kroner

Mediesentralen (Terningkast: 5)

Med plass for doble harddisker og mengder av nettverksfunksjoner er Mvix Xtreamer Pro mye mer enn en enkel mediespiller. Ønsker du å bruke mediespilleren som hjemmets sentrum for medieinnhold, har Xtreamer flere funksjoner og mer harddiskplass enn noen andre.

Pris: 1800 kroner

Nerdenes favoritt (Terningkast 4)

Popcorn Hour A-200 er en gammel traver som lokker med flere finurlige nettverksfunksjoner og internettkilder enn noen andre. Men for de fleste av oss er det medieavspillingen som betyr noe. Det eneste man kan klage på, er menyene, som føles irriterende trege og ikke alltid er logiske.

Pris: 1600 kroner

Billig og enkel (Terningkast 4)

For den som ikke har så store behov, er Western Digital TV Live et bra valg. Dersom du ønsker å komme billig unna, og bare spiller standardformater, fungerer den bra. Utmerket ytelse, lettfattelige menyer og mange tilkoblingsmuligheter gjør at TV Live kan passe veldig godt for førstegangskjøperen.

Pris: 1100 kroner

Les hele testen av mediespillerne på Lyd & Bilde

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere