RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De håper røykskadde Nefaria har det bra


To av beboerne i den brannskadde leiligheten, Anders (t.v) og Hans, er spente på hvordan skadene er, og ikke minst hvordan det går med røykskadde Nefaria hos Veterinærhøgskolen.
To av beboerne i den brannskadde leiligheten, Anders (t.v) og Hans, er spente på hvordan skadene er, og ikke minst hvordan det går med røykskadde Nefaria hos Veterinærhøgskolen. Foto: Fredrik Eckhoff
– Nefaria er kjørt til Veterinærhøgskolen med røykskader, forteller Anders og Hans, to av kameratene som opplvede brann i leiligheten som de deler med to andre

MAJORSTUEN: I femte etasje over Burger King ved Majorstukrysset brøt det onsdag i 12.30-tiden ut brann. Ingen av de fire som bor i leiligheten var hjemme da brannen startet, men det var katten Nefaria.

– Brannen har startet i vaskemaskinen på kjøkkenet. Det var ingen mennesker i leiligheten, men har reddet ut en katt. Den er i live, opplyser innsatsleder hos Politiet, André Kråkenes til Lokalavisen.

Når vi er på stedet, er Brann- og redningsetaten i ferd med å få brannen under kontroll.

– Vi sliter litt mellom taket og loftet, så vi kan ikke si om de har kontroll ennå, sier Kråkenes.

På fortauet står to av beboerne i leiligheten, Hans og Anders, og de bekrefter at de satte på vaskemaskinen før de gikk ut for å gå i butikken.

– Jeg har ikke tenkt på at det kunne være farlig. Maskinen ser ikke gammel ut heller, sier Anders. Nå håper de to at det går bra med katten Nefaria.

 

I kommentarfeltet nedenfor kan du lese siste nytt fra katteeier Hans om hvordan det gikk med røykskadde Nefaria!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere