RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De har gitt deg en ny superetat


Denne uken gir byrådsleder Stian Berger Røsland og etatsdirektør Hans Edvrdsen deg en ny etat.
Denne uken gir byrådsleder Stian Berger Røsland og etatsdirektør Hans Edvrdsen deg en ny etat. Foto: FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Denne uken fikk du en ny superetat fra Oslo kommune. Fem etater ble samtidig begravet. Nå skal Bymiljøetaten levere tjenester over et bredt spekter. – Alt som skjer på overflaten i byen skal dekkes av denne etaten, lover byrådsleder Stian Berger Røsland.

OSLO SENTRUM: Mandag forsvant etatene for samferdsel, trafikk, friluft, Enøk og idrett. Samtidig oppsto Bymiljøetaten. Den skal levere tjenestene som de gamle etatene leverte. Bymiljøetaten er et resultat av byrådserklæringen. Tidlig i fjor startet arbeidet med å gjennomgå alle oppgavene og strukturen i alle sektorene.

Del på Facebook

– Bedre service

Nå er jobben over og gravølet er blitt drukket for de gamle etatene. Byrådsleder Stian Berger Røsland er skråsikker på at Bymiljøetaten vil gi deg enda bedre service og tjenester.

– Alt som skjer på overflaten av byen, driften, miljø og mye annet vil nå leveres fra én enhet. Nå har vi mange med kunnskap om mye i samme enhet. Og det blir lettere for publikum å henvende seg til én enhet. Vi får mer ut av ressursene. Og det blir enklere for innbyggerne å henvende seg til etaten og få den hjelpen de trenger, sier Røsland.

Ingen blir sagt opp

Røsland, og den nye direktøren for etaten Hans Edvardsen synes de ansatte har taklet reformen bra.

– Selvfølgelig kan en så stor reform være krevende. Forandringer kan virke skremmende og skummelt. Men jeg synes de ansatte har vært positive. På sikt tror jeg dette blir bra. Vi kan ikke forvente at en så stor, og splitterny etat skal fungere perfekt fra dag én. Det må gå seg til etterhvert, sier Edvardsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere