*Nettavisen* Nyheter.

De Kvege kulest

Glade vinnere: bak fra venstre, oppå bussen: Herman Skolleborg, Anders Fottland, Morten Heie Mæhle, Magne Fagerhol, Morten Bach, Alexander Gundersen, Christopher Eitzen, Axel Bendvold og Oscar yran Midterste rad fra venstre: Philip Forsberg, Mads Lindbäck, Sebastian Søgård, lars Petter Klem, Sebastian Flaten, Felix Krefting, Niels Wang, Jacob Brech, Mattis Gaston og Felix Helle Forrerste rad fra venstre: Michel Krefting, Nicolai Skabo, Jørgen Herleiksplass, Henrik Tidemand, Trygve Andvord, Peter Michael Sørvig, Jørgen Evensen, Sindre Solbakken og Martin Hjemdal FOTO: JAN KREFTING

Leserne på Frogner og St.Hanshaugen har talt. De Kvege ble kåret til områdes kuleste russebuss, og det med god margin. - Det er kjempekult at leserne syns nettopp dette, sier Felix Krefting og Nicolai Skabo da vi møtte de på russebussen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Glade rullere: Nicolai Skabo og Felix Krefting syns det å rulle med bussen ahr vært høydepunktet. Foto: Andreas Lindbæk

Klikk på bildet for å forstørre.

Ku-konsept: Et morsomt konsept, mener de selv. Foto: Andreas Lindbæk

Klikk på bildet for å forstørre.

Før fest: Foto: Jan Krefting

Klikk på bildet for å forstørre.

Etter Foto: Andreas Lindbæk

Klikk på bildet for å forstørre.

Ku i taket. Foto: Andreas Lindbæk

BYGDØY: Begge går på Handelsgym og de har hatt en strålende russefeiring.

- Det har vært kjempegøy. Nå nærmer det seg slutten og det er veldig kjipt, sier de to på spørsmål om hvordan russetiden har vært så langt.

Les også om vinnerbussen i Oslo: - Indisk tema rett i hjertet på juryen

Morsomt konsept

På russebussen De Kvege er det 28 medlemmer og de har lagt inn 20 000 kroner hver.

- Det er utrolig mye penger, men sånn generelt sett har vi brukt mindre penger enn gjennomsnittet uten at vi føler at de andre har fått mer ut av russetiden enn det vi har, sier Nicolai.

Planlegningen av russekonseptet startet allerede i 2007 og de var gjennom mange runder før de kom opp med ku-konseptet.

-Når konseptet kom opp var alle enige om at det var et morsomt konsept og vi gikk for det med en gang. Vi er fra vestkanten alle mann og dette går i grunn litt imot det vi står for, sier Felix og Nicolai.

Ute og ruller

Da Lokalavisen møtte de to på russebussen hadde de akkurat kommet hjem fra Lillehammer. Men russetidens store høydepunkt har vært de dagene de har vært ute og rullet med bussen.

- Både Tryvann og Lillehammer var gøy, men det slår ikke den daglige rullingen vi har. Da plukker vi opp venner og søsken og har det skikkelig gøy om bord. Det er mye artigere med slike spontane fester, sier de to.

Lokalavisen Frogner og St.Hanshaugen gratulerer De Kvege som områdets kuleste russebuss.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag