De ordnet opp!

ordnet opp: Fra venstre: Bente Georgsen, Nina Nordlien Nordenstrøm, Nina Eikrem, Anita Aleksandersen og Bjørn Eikrem er godt fornøyd med å ha en barnehage i ny drakt. foto: alexander synstad

ordnet opp: Fra venstre: Bente Georgsen, Nina Nordlien Nordenstrøm, Nina Eikrem, Anita Aleksandersen og Bjørn Eikrem er godt fornøyd med å ha en barnehage i ny drakt. foto: alexander synstad

Private Ullernchausseen barnehage så ikke pen ut utenfra. Nå ser den penere ut. Triangelet «Barnehagene på Ullern» har blitt enda bedre.

Barnehagestyrer Bente Georgsen serverer kake til glade barn.

ULLERNCHAUSSEEN: Selv om trafikken fra Ring 3 dundrer forbi bare et steinkast unna Ullernchausseen barnehage, er det trivelig i hagen som bader i solskinn. Barna er blide, og snart kommer det bløtkake og saft på bordet. Det er så harmonisk at til og med en katt legger seg ned i hagen for å få kos. Ikke alle katter slapper av med en bøling rundt seg.

At barnehagebygget nå fremstår i en langt penere, nymalt drakt skal feires.

Kamp om barna

Barnehagestyrer Bente Georgsen håper foreldrene setter pris på malejobben som er gjort i sommer.

– En brukerundersøkelse vist at foreldrene var godt fornøyd med barnehagen. Men vi fikk tilbakemelding på at selve huset så slitt ut. Bydel Ullern har full barnehagedekning, og foreldrene kan velge og vrake i barnehageplasser. Derfor må barnehagen se bra ut, sier Georgsen.

Ullernchausseén barnehage er en del av Barnehagene på Ullern. Sammen med Slalåmveien barnehage og Ullern barne-krybbe, har den 30 ansatte og 119 barn.

Lavt fravær

Nina Eikrem er en av de som startet barnehagetilbudet. Hun synes det er et flott miljø i avdelingene.

– Vi har utrolig lojale medarbeidere og et godt miljø. I fjor var sykefraværet på én prosent. Det må da være norgesrekord, sier Eikrem.

Hun mener samarbeidet med Bydel Ullern er bra.

– Det fungerer svært bra. Vi ønsker å gi et så godt tilbud som mulig. Om vi er privat eller offentlig, skal ikke foreldrene legge merke til. I utgangspunktet skal ikke det spille noen rolle hvem som har tilbudet, sier Eikrem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.