RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CARE starter opp prosjekter hvor kvinner lærer å spare og låne penger, lese og skrive, samt hvordan de kan starte opp en inntektsgivende virksomhet. FOTO: TV-AKSJONEN
CARE starter opp prosjekter hvor kvinner lærer å spare og låne penger, lese og skrive, samt hvordan de kan starte opp en inntektsgivende virksomhet. FOTO: TV-AKSJONEN

De trenger din hjelp

Klart for årets TV-aksjon.

ULLERN/VESTRE AKER: – Vi trenger bøssebærere i lange baner. Vi har ikke fått inn tall fra telefonrunden ennå, men foreløpig er det altså bare 50 stykker som har sagt ja til å gå med bøsse på førstkommende søndag. Vi trenger rundt 120 bøssebærere alt i alt, så vi har fortsatt et stykke å gå, sier komitéleder for TV-aksjonen på Skøyen/Smestad, Jorunn Strøm.

Mange muligheter

Hun oppfordrer med det alle som har mulighet til enten å ringe 02025, melde seg på www.tvaksjonen.no eller sende melding «TVA» til 2080.

– På nummeret 02025 vil man bli sluset direkte til den komitéen man er nærmest, så det er det enkleste. Hvis noen likevel skulle syntes det blir for vanskelig er det bare å ringe meg på 97161375 eller eventuelt å møte opp på Smestad skole før klokken 16.00 på søndag, sier Strøm.

– Viktig sak

Komitéleder på Røa, Eli Hole, kan tirsdag formiddag fortelle at de nå er oppe i 107 bøssebæere. Hun er fornøyd hvis hun får med seg rundt 70 stykker til.

– Dette er et svært viktig arbeid og vi håper selvsagt i år, som tidligere år, at mange melder seg på de siste dagene. En annen mulighet er selvsagt å møte opp på Hovseter skole litt før klokken 16.00 på søndag, hvis man likevel får tid, sier Hole.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere