RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De unge tror på Oppsals framtid


GOD STEMNING: Oppsal-spillerne Tuva Skard Norheim (9) og t.v. Emilie Løvnes Ekholm (10) koste seg på julemarkedet i Oppsal Arena. Her er de i gang med å lage julekort.
GOD STEMNING: Oppsal-spillerne Tuva Skard Norheim (9) og t.v. Emilie Løvnes Ekholm (10) koste seg på julemarkedet i Oppsal Arena. Her er de i gang med å lage julekort. Foto: Alle foto: Anders Halvorsen
Oppsal Håndball har hatt et tungt år, men klubbens unge spillere er ikke i tvil: – Det kommer til å gå bra!

OPPSAL: Landets største håndballklubb sliter fortsatt økonomisk, men håpet er på ingen måte ute.

Under helgens juleverksted i Oppsal Arena møtte Nordstrands Blad flere unge spillere.

Samtlige var sikre på at klubben overlever.

– Det kommer til å gå bra med Oppsal! Klubben har hatt det litt tøft i det siste, men alle takler det bra, sier Magella Marie Høgland, som har spilt i klubben i tre år.

– Mange venner

10-åringen forteller om en fin og trygg håndballklubb.

– Trenerne er hyggelige og så er det så gøy å spille kamper. Det virker som at alle har det bra i Oppsal, sier Magella Marie og smiler.

Under lørdagens juleverksted var Oppsal-jentene Tuva Skard Norheim (9) og Emilie Løvnes Ekholm (10) svært opptatte med å lage julekort, men duoen hadde tid til prat om klubben de har spilt for de tre siste årene.

– Oppsal er en veldig fin klubb. Jeg har venner i hele klubben, og så vinner vi mange kamper, sier Tuva til Nordstrands Blad.

Tjente penger

Helgens julemarked i Oppsal Arena var todelt.

Markedet ble holdt for å generere inntekter til den konkurstruede klubben, mens juleverkstedet kun var en fartsfylt og morsom aktivitet for de aller yngste.

– Det har vært så mye negativitet knyttet til klubben de siste månedene, og det er noe som påvirker alle. Positive aktiviteter, som skaper liv og røre, er viktig nå, sier Kristin M. Vernan i Oppsals arrangementskomité.

– Vi opplever et enormt samhold i klubben. Dugnadsånden og frivilligheten blomstrer også, fortsetter Vernan.

– Tjente Oppsal penger på helgens marked?

– Vi nådde målet vårt, men vi ønsker ikke å gå ut med et tall, svarer hun.

n De tre kommende ukene blir uansett helt avgjørende for Oppsal. Klubben får i løpet av november vite om kreditorene går med på en akkordløsning, eller ikke.

Akkordløsningen regnes som selve nøkkelen til klubbens videre eksistens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere