RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De ytre sperringene er nå flyttet


Nå som politet har fjerne de ytre sperringene i Akersgaten er det kommet mange skuelystne til for å få et glimt at de ødelagte bygningene rundt Regjerningskvartalet, som her ved VG-huset.
Nå som politet har fjerne de ytre sperringene i Akersgaten er det kommet mange skuelystne til for å få et glimt at de ødelagte bygningene rundt Regjerningskvartalet, som her ved VG-huset. Foto: Anita Bakk Henriksen
Politiet har nå fjernet og flyttet enekelte sperringer omkring Regjeringskvartalet i Oslo.

OSLO: Det kommer nå frem i en pressemelding fra politiet.

I morgentimene i dag har politiet fjernet flere av de såkalt ytre sperringene rundt det eksplosjonsrammede området i Oslo.
De røde feltene på kartet er å betrakte som et åsted, og er sperret for all ferdsel. Her foregår et omfattende kriminalteknisk arbeid som etter all sannsynlighet vil vare i inntil to uker til.

Nederste del av Grubbegata er markert med et grønt felt. Dette området er av sikkerhetsmessige årsaker sperret av på grunn av fare for nedfall av bygningsmasse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere