RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Angående Radarveien barnehage

I Nordstrands Blad torsdag 25. mars leser jeg i bydelsdirektør Per Johannessens spalte: "Huset er gitt en god plassering i terrenget"Da må jeg spørre om hvilket terreng menes? Hele den vakre kollen som var er jo borte, sprengt i stykker i løpet av de siste fem uker.

Videre leser jeg at "store deler av tomten forblir urørt og tilgjengelig for alle." Dette er helt urealistisk! Min erfaring er at alle barnehager gjerdes inn og fylles opp med diverse lekeapparater. I dette tilfelle vil det vel være mulig å komme seg innenfor gjerdet via en port i Radarveien. Men hva skal vi beboere omkring ta oss til inne på området som nå bli delt i to av bygningen? Når lekeområdet blir fylt opp av barn fra fem avdelinger vil naturen på kort tid brytes ned. Da kan vi ikke lenger plukke våre hvitveis, liljekonvaller, blåbær, bringebær og jordbær. Eller nyte røsslyngen om høsten.

I virkeligheten vil et stort stykke friområde bli fullstendig rasert.


Beboer i Gamlehagen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere