RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Ap rømmer fra virkeligheten!


"Åpenlyst narkotikasalg er en del av bybildet", skriver innsenderen av dette debattinnlegget. Her er Grønland politistasjons sivile enhet Gatepatruljen på narkojobb.
"Åpenlyst narkotikasalg er en del av bybildet", skriver innsenderen av dette debattinnlegget. Her er Grønland politistasjons sivile enhet Gatepatruljen på narkojobb. Foto: ARKIVFOTO: Nils Skumsvoll

I Østkantavisa 14. oktober gikk Arbeiderpartiet ut med at de ønsket å vinne tilbake Akerselva, og redusere kriminaliteten i området. Dette skulle man gjøre igjennom en rekke tiltak, blant annet å øke næringsaktiviteten langs Akerselva.

LES SAKEN: Ap-pikene på broen

Det er åpenbart at dette gjøres for og fortvilt prøve å ta oppmerksomheten bort fra de resultatene som den rød-grønne regjeringen skaper på flere sentrale områder som er med på å skape problemene langs nedre del av Akerselva.

Politiet fortviler over en situasjon hvor ulovlige asylsøkere ufører kriminelle handlinger uavbrutt, uten at styresmaktene klarer å gjøre noe med de utvisningsvedtakene som de samme asylsøkerne har fått. Grünerløkka er i ferd med å bli en lovløs bydel, hvor åpenlyst narkotikasalg er en del av bybildet. Hadde Arbeiderpartiet ville gjøre noe med problemene langs Akerselva så måtte man ha startet her.

Det er
ikke lenge siden justisminister Knut Storberget varslet tidenes løft for politiet, og samtidig understreket at det endelig skulle bli mer synlig politi i hovedstaden. Etter at statsbudsjettet for 2011 var lagt frem var samme Storberget ute i Aftenposten og varslet at grunnet investeringer i blant annet IKT-systemene ville man allikevel ikke få mer synlig politi. Med andre ord holder Arbeiderpartiet innbyggerne på Grünerløkka for narr, og dette føyer seg bare inn i en nærmest uendelig liste av løftebrudd fra den rød-grønne regjeringen.

Alle sammen er enig i at man skal legge til rette for økt næringsaktivitet i bydelen vår, men da må også rammebetingelsene være av en sånn karakter at gründere og investorer ønsker å investere. Når ryktet til Akerselva er det som det er i dag, er det vanskelig å tro at noen som helst vil investere penger der.

Fremskrittspartiet er det eneste partiet som tør å ta et oppgjør med nasjonens naive innvandringspolitikk. Vi er av den oppfating av at asylsøkere som har fått avslag på asylsøknader skal sendes ut av landet så raskt som overhode mulig. Samtidig ønsker FrP å styrke politiet på en slik måte at politiet blir i stand til å gjøre den jobben de er satt til å gjøre. Arbeiderpartiet må en gang tørre å berøre ubehagelige spørsmål, og en gang for alle erkjenne at deres visjon om en tryggere hovedstad i beste fall bare har vært en god idé.


Svein Eilertsen
Grünerløkka FrP

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere