RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Ap ta ansvaret!

Hva galt har vi Holtet-beboere gjort som fortjener politikere som Tone Tellevik Dahl (Ap)! I Nordstrand Blad beklager du deg over kvaliteten på utbyggingen på Holtet. At du ikke forstår konsekvensene av det dere selv beslutter er utrolig, nærmest latterlig. Arbeiderpartiet stemte mot et midlertidig bygge- og deleforbud for å vurdere kvaliteten av fortettingen på Holtet. Både bilder og ord har blitt brukt for at du skulle forstå hva som var i ferd med å skje. Ikke beklag deg nå over kvaliteten. Du ble advart.

Utbyggerne ler hele veien til banken. De bygger med underdekning av parkeringsplasser, lovlig? Naboeiendommene må ved veiutvidelse avgi grunn samt betale utgiftene for utvidelsen, lovlig? Trafikkaos som følge av utbygging er ikke utbyggers problem, lovlig? Grønnarealer forsvinner og bomiljøer raseres, lovlig? Hvor er alle infrastruktur forbedringene som skulle utføres før igangsetting av utbyggingen? SPØR AP! Reguleringsplanen sier fortetting. Ingen steder står det rasering og blokkbebyggelse. Fortell meg hvor blokker står nevnt i reguleringsplanen eller i Intensjonen bak reguleringsplanen! Kvalitetsanalyse etter at husene er bygget samt Høyre og FRP's forslag om en trafikkanalyse etter at utbyggingen er ferdig, har pent sagt komikkens skjær over seg.

Befri oss fra politikere som ikke kan lese og forstå reguleringsplaner de selv lager. AP, det er ikke for sent, ta ansvaret og foreslå en tenkepause. Innbyggerinitiativet ba kun om det. Foreslå et midlertidig bygge- og deleforbud for å vurdere kvaliteten. Venstre, SV og R støtter det.

Hroar Møthe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere