RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Dum unnskyldning

Har lest oppfølgingsartikkelen til Billettautomatene på Bergkrystallen T-bane. At det går an å komme med en så dum unnskyldning får en til å tro at de tar oss for undermåls.

Det eneste som foregikk tidligere på sommeren var at de klippet gresset på stasjonsområdet og det trenger de ingen sperring for. Men ellers har det vært helt dødt der inne (jeg ser rett på området fra min bolig og verandadøren er stadig åpen).

Jeg leser også han som kommenterer med at man må kjøpe billett til full busspris. De andre stasjonene er jo automatene åpne for publikum. Reiseselskapet tør bare ikke innrømme at de har tabbet. Kjettingene har mange ganger ved behov før sperret av trappene og gangveien ned til perrongene (kontrollsonen) og det har jo vært effektivt. De var for noen måneder siden på Narvesen-bygget (som jo er den gamle sperren for passasjeradgangen) og reparerte på tak og sider, og de trengte ikke sperrer da engang!

De burde jo nå bare ha flyttet kjettingene i all stillhet til de festene de brukte før. Men det er vel publikum som er til for Ruter, ikke Ruter som er til for passasjerene! Folk betaler overpris med bitterhet.


Sigbjørn Ø. Thorud
Bergkrystallen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere