RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Hjertesukk om hestemøkk

Dette er et hjertesukk fra en turgåer og hundeeier. På en av mine turer ved Nøklevann gikk jeg nylig innom badeplassen og ser til min forskrekkelse at en hest hadde gjort fra seg ved badestranden. Min første tanke var at det ser grisete ut og deretter hva skjer når barn tråkker i hestemøkka.

Vi hundeeiere utsettes stadig for kritikk for at vi ikke plukker opp etterlatenskapene fra våre firbente, med rette noen ganger. Selv tar jeg alltid opp den slags, men hva skal man si når hesteeiere ikke bryr seg om å gjøre det samme.

Det innebærer fare for barn om de er uheldig å få i seg hestens etterlatenskaper. Hvorfor er ikke hesteeiere sitt ansvar bevist? De færdes vel også på badestranden med barn fra tid til annen. I England har jeg hørt at hesteeiere er pliktige til å ta opp det hesten etterlater seg. Dette burde være en selvfølge her i landet også, spesielt ved offentlige plasser.

Harald Kleven
Turgåer fra Bøler

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere