RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Holtet-utbyggingen

Plan- og bygningsetaten hadde noen kommentarer til Hroar Møthes klager på utbyggingen av Holtet og i særdeleshet Holtveien og Pareliusveien og hvor PBE antyder det er "hans" sak. Denne massive utbyggingen er slett ikke hans sak, men en sak som hele bydelen ser på med forskrekkelse. PBE har seg selv å takke for at det blir satt spørsmål ved saksbehandlingen og hvordan noen får til en så massiv utbygging når andre stoppes.

Jeg har som tidligere eier av Kongsveien 104 søkt om å få bebygge parkeringsplassen nord for kinoen. Vi ble effektivt stoppet med krav om grøntareal, parkeringskrav, bare tre etasjer og bekoste miljøvei og trafikkanlegg. Dette i skarp kontrast til det som nå godkjennes. Jeg forstår ikke hva vi gjorde galt. Man ønsket tydelig ingen lokal utbygger.

Når saksbehandlingen er blitt et tema, skyldes dette også at PBE ble pålagt av Departementet at Røa, Holtet og Sæter skulle bli behandlet spesielt og at lokale meninger skulle bli tatt spesielt hensyn til. Det ble derfor nedsatt en bredt sammensatt komité som kom med en omforent enstemmig konklusjon hvordan man ønsket utviklingen på Holtet. Denne konklusjonen er helt neglisjert av PBE. Det er tragisk og ulovlig.

Den utviklingen vi nå ser på Holtet, vil i fremtiden skape trafikale problem og det er tragisk med nedbyggingen av de gamle boligene og miljøet som blir ødelagt.

Petter Vogt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere