RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Hverken egg eller omelett med Ap

Gamle Oslo Frp leser med interesse Aps BU- lederkandidat Silje Winthers innlegg «ingen omelett uten egg» i Østkantavisa 03.03.11. For det første så vil Frp gi honnør til Ap for den helomvendingen de gjorde på ca. 3 ukers tid fra å gå sterkt inn for å legge ned Kampen og Vålerenga seniorsenter til å plutselig ville beholde det likevel, slik Frp har kjempet for hele tiden. Det er bra!

Faktum er uansett, slik det fremkommer av budsjettprotokollen fra bydelens budsjettmøte, at Ap kuttet tre sykehjemsplasser i forhold til bydelsdirektørens forslag til disponering av den såkalte «eldremilliarden». Hvorfor gjorde Ap det hvis det mener noe seriøst med å styrke eldreomsorgen i bydelen? Det blir lite troverdig å legge skylden på andre, all den tid man selv ikke gjør det man kan.

I løpet av inneværende periode har Frp foreslått å bruke 18 flere sykehjemsplasser enn Ap. Salderingen har i hovedsak kommet fra bystyreflertallet bestående av H, Frp, V og KrF, sin tilleggsbevilgning til bydelen i Oslo kommunes årlige budsjetter. I 2011 fremmet vi riktignok et forslag om å redusere i bydelens administrasjon og å redusere noe på økonomisk sosialhjelp.

Årsaken til sistnevnte er at Frp mener at bydelens dyktige administrasjon i samarbeid med NAV bør greie å få ca. 30 av de 1230 som hver måned mottar økonomisk sosialhjelp ut i arbeidslivet. Dette vil ikke minst gavne de som i all hovedsak er ufrivillige mottakere av sosialhjelp til å få en bedre inntekt og et bedre liv i form av lønnet arbeid.


Roy Hammerø
Leder i Gamle Oslo Frp

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere