RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Høytidsstund i Nordstrand kirke

1. Påskedag i Nordstrand kirke ble en stor opplevelse. Det var sang, musikk, kor, orgel og en blåsegruppe, påskeliljer og mennesker, voksne og barn, men først og fremst en prest som skapte stemning, påskemorgenstemning.

Vi fikk oppleve en fantastisk god preken – bibelkunnskap både for de voksne og barna som fikk høre og se at graven var tom, Kristus var borte, men likevel og kanskje spesielt derfor, fylt av mye godt. Her fikk vi noe for alle sansene.

Til avslutning og utgang sang menigheten «Å, salige stund», mens man i det vakre været, flokket seg rundt det blomsterkledde kors ute foran kirken. Det var så god stemning så godt å være tilstede, at ingen hadde lyst å gå hjem. En stor takk til prest, organist, kor og musikere, til alle dere som bidro til å gjøre denne formiddagen til en, for alle våre sanser, vakker og inspirerende opplevelse.


En heldig kirkegjenger
Nordstrand

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere