Gå til sidens hovedinnhold

DEBATT «Kjære foreldre i St. Hanshaugen barnepark»

Jeg er forelder i Sofienberg barnepark og leste deres innslag i denne avisen. Først må jeg si at jeg synes det er helt uhørt og utrolig trist at politikerne legger ned barneparker, også deres.Så vil jeg si at før jul da budsjettet for grunerløkka skulle avgjøres visste vi at planen var å legge ned parken. Vi var da kun tre barn i barneparken, og det skyldes ene og alene at politikerne hadde varslet om nedleggelse, avsatt en av de ansatte og satt skyhøy kontigent pr barn, nesten det samme som for en full barnehageplass.

To av oss foreldre troppet opp på møtene og takket være god drahjelp fra de politiske partiene som ønsket fortsatt drift, reddet vi parken med ett mandat.

I møtet ytret jeg at hvis vår park ble lagt ned, ville jeg gladelig kjøre til St. Hans haugen for at barnet mitt fortsatt skulle få parktilbud.

Det jeg ønsker og formidle til dere er at vi burde stå sammen! Vi ønsker at deres barn skal komme til oss!

Har vi en barnepark i drift kan vi vise at det er et stort behov for park, og henvise til det for å få gjenåpnet andre parker ved neste års budsjett møte.

Jeg ble litt forvirret og lei meg da jeg leste at dere overhodet ikke ønsket å sende barna deres i Sofienberg Barnepark.

Jeg håper det var ment som et forsøk på å si at bydelene ikke bare kan sjalte og valte som de vil med barna våre, men som det stod på trykk kunne det virke som dere boikotter oss siden dere har mistet deres park.

Håper ikke så er tilfelle og vi ønsker virkelig at deres barn kan komme til oss , dere er alle hjertelig velkomne!

Ikke la politikerne vinne, denne saken er verdt å kjempe for men da må vi stå sammen på tvers av bydelene.

Sølje Bergman
Mor til tre barn hvorav to har gått/ går i Sofienberg Barnepark

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger