DEBATT: Lambertseter Bad - litt malurt i begeret ...

Selvfølgelig er vi Fastbrukere veldig glad for at Lambertseter Bad igjen er åpen, men jeg må si at gleden er iblandet noe malurt.

Spørsmålet er om det er nødvendig at badet er så gjennomført "effektivt" - vi Fastbrukere skal ikke delta i konkurranser, men bruke badet for trimmens og fornøyelsens skyld. Men bortsett fra selve svømmehallen, som er den gode gamle, er fornøyelsen ikke så stor.

- Dusjene har
en intervall på 30 sekunder (jeg har målt) - og når man står der med masse skum i håret, er det slitsomt å måtte trykke på knappen så ofte, samtidig som den knappen etter hvert 3. trykk bruker lang tid og mange trykk, før den igjen gir vann.

- Går det an å forlenge intervallet - og samtidig sørge for at tankene i forhold til trykket på vannet ikke henledes til en gammel mann med prostatabesvær? Litt varmere kunne vannet også godt være.

- Veien til svømmehallen er blitt mye lengre og fører gjennom en nokså kald lang gang - når man opplever det kaldt nå i april/mai - hvordan blir det da når det er skikkelig kulde ute?

- Garderobeskapene er
også en sak for seg selv - bitte liten og to i hverandre og med en benk foran, som er så smal at det blir en evig balansegang når man skal skifte der og kle på seg strømpebuksen for eksempel - hvordan skal man få skifte når man må stå som sild i tønne og hva med mange og tykke vinterklær?

- Men det
som tar toppen av kransekaken er dørhåndtak på badstuen! Hvem har kommet på den famøse ideen og lage dørhåndtak i metall i et rom som skal være badstue? Sist jeg var der, var det flere av de småjentene på svømmekurset som gråt sine bitre tårer fordi de hadde brent seg på dørhåndtaket når de skulle ut fra badstuen.

Ellers hadde det også vært veldig hyggelig med noen liggestoler i forbindelse med bruken av badstuen ... slik at man kunne komme seg litt etter bruken av selvsamme og kald dusj, før man går videre med vasking og påkledning.

I tillegg synes jeg at økningen i prisen for årskortet på kroner 400 er ganske drøyt (prisen for årskortet økte med 100 kroner for ikke så lenge siden ...) er det riktig at vi som er Fastbrukere og har årskort skal dekke inn det meste i forhold til prisen for renoveringen?

Hilsen Fastbruker med blandete følelser

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.