RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DEBATT: Provosert av bydelsdirektøren

Bydelsdirektørens spalte 25. mars provoserte meg. Her skryter han av at barnehagen i Radarveien har fått en god plassering i terrenget og at store deler av tomten forblir urørt.

Fakta er: En stor del av den nydelige kollen er sprengt bort (deriblant åtte gamle furutrær) og Radarveien vil bli oppgradert med fortau. Det sies ingenting om hva som skal gjøres i krysset Radarveien/Lambertseterveien når cirka 90 (?) biler skal inn og ut av det farlige krysset.

Når det gjelder selve barnehagebygningen så er den planlagt å ligge ti meter unna det nærmeste boligbygget og kommer til å bli minst like høy som denne. Dette utløser at man mister lys og sol, og får støyproblemer som vil berøre naboer i Gamlehagen.

Jeg synes at Plan- og bygningsetaten har gjort en hårreisende dårlig jobb med saksbehandlingen når de kan godkjenne at barnehagen blir bygget så nærme en boligblokk. Det er ikke nok å henvise til en reguleringsplan fra 1994. Den gang var barnehagene småhus. Det forsvarer ikke den gigantiske bygningsmassen som nå er under oppføring.

Jeg synes bydelsdirektør Per Johannessen burde ta en befaring og se hva som virkelig skjer i forbindelse med utbyggingen.

 

Astri Cook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere