RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aud Kvalbein (KrF) er glad forå kunne gi penger til kjelsås IL i årets budsjettforlik.
Aud Kvalbein (KrF) er glad forå kunne gi penger til kjelsås IL i årets budsjettforlik. Foto: Arkivfoto: Vidar Bakken

DEBATT: Seier i år for Kjelsås IL

All heder og ære til Kjelsås IL som har tatt initiativ til en egen hall, skriver Aud Kvalbein. Nå får idrettslaget pengene de trenger.

Budsjettforliket for 2011 inneholder en post på 600 000 kroner til Kjelsås ILs nye idrettshall på Grefsen stadion. KrF har vært engasjert i denne saken lenge og har stått på for å få løst de behovene idrettslaget har for tilbud for de yngste barna. I fjor jobbet vi for at en gymsal til dette formålet skulle inngå i ombyggingen av Kjelsås skole, men det var ikke mulig å få igjennom. All heder og ære til Kjelsås IL som har tatt initiativ til en egen hall! KrF er glad for at bystyret nå kan bidra til denne hallen.

LES OGSÅ: Hallseier for Kjelsås IL

For KrF er det viktig å gi barn og unge gode muligheter for fysisk aktivitet. Hallkapasiteten på Oslo vest er fortsatt ikke særlig høy, og Kjelsås IL har vært tydelige på behovene de ser i denne delen av byen. Vi imponeres av initiativstyrken og stå på-viljen i Kjelsås idrettslag, og er svært fornøyde med at de har tatt på seg en aktiv og positiv rolle i arbeidet med å få på plass idrettshallen.

Etter fjorårets budsjettforhandlinger var vi tydelige på at vi ikke var fornøyde med at ønsket om en oppvarmingshall/gymsal ved nye Kjelsås skole ble for vanskelig å realisere. KrF er desto mer fornøyde med den gode løsningen idrettslaget nå har arbeidet fram, og er glade for at kommunen nå bidrar til den nye hallen.

Aud Kvalbein

Varaordfører i Oslo (KrF)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere