RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Debuterer i EM

Stefan Larsen fra Grorud Taekwondo klubb møtte Marius Michelsen fra Tøyen til amerikansk uttaking. Og Larsen trengte kun to kamper for å overbevise.

Grorud/Vålerenga: 20 år gamle Stefan Larsen var en av to taekwondo-utøvere som kjempet om én EM-billett i herrer 72 kilo. Kampen stod mellom Larsen og Michelsen fra Tøyen.

Billett i lomma

- Jeg har slått han før, så jeg trodde faktisk jeg hadde en liten sjanse før kampene søndag, forteller Larsen som kun trengte to kamper for å sikre seg billetten.
Den første kampen vant nemlig taekwondo-utøveren fra Grorud 9-3 og med 7-4 i den andre kampen var billetten allerede i lomma til 20-åringen.
- Etter den første kampen fikk jeg beskjed av treneren min om at jeg ikke hadde EM-billett før jeg hadde vunnet den andre kampen. Jeg måtte bare holde hodet kaldt og ikke ta noe for gitt, fortsetter Larsen.
Og det var akkurat det han gjorde. Med nervene under kontroll, klarte Larsen å holde seg til taktikken han hadde lagt opp på forhånd. Prøve å få motstanderen til å angripe, flytte seg unna og contre.
- Jeg prøvde å gjøre det kort og enkelt for å spare beina til EM.

Vil bli best

Larsens langsiktige mål er å bli best, men før EM i Riga velger han å ta en kamp av gangen og ikke tenke langsiktig.
Selv om EM-debuten ble sikret søndag, blir det ikke rare feiringen for 20-åringen.
- Jeg kommer til å trene to ganger om dagen på Olympiatoppen. Det blir nok bare feiring med trening. Jeg får heller ta en ordentlig feiring etter EM, avslutter unggutten.
PS! Khalique Rana klarte ikke å kvalifisere seg etter to tap og en seier i sine kamper i H-67 kg. Klubbkamerat Robert Honningsdalsnes kom også til kort i H-78. Etter å ha vunnet sine to første kamper, tapte Honningsdalsnes den siste og avgjørende kampen 8-4.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere