RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Debuterte i eliteserien

Etter fjorårssesongen fikk Kristian Forsberg tilbud om spill for Storhamar Dragons. Den tidligere Furuset-spilleren har nå debutert i eliteserien.

Furuset/Hamar: Unggutten som storspilte for Furuset forrige sesong fikk sin debut i eliteserien da Storhamar Dragons fikk besøk av Lillehammer i OL-Amfien på Hamar. En kamp Storhamar og Forsberg vant 5-1.
- Det var artig å spille mot Lillehammer, men jeg merket fort at det er litt høyere nivå enn i første divisjon. Men det var morsomt, sier Forsberg som mest av alt synes det var deilig å komme i gang igjen.

- Høy fart

Dragene fra Hamar spiller med fire rekker, og etter to kamper i årets eliteserie ser det ut til at Forsberg kan få en god del spilletid for laget som av mange er tippet å bli det sterkeste laget i årets UPC-liga.
- Det var høy fart i kampen mot Lillehammer, men jeg tror jeg kommer til å merke enda mer forskjell når vi møter Vålerenga og de andre topplagene, fortsetter Forsberg som har fått seg jobb som tømmerlærling ved siden av ishockeyen.
Søndag spilte Furuset-gutten sin andre kamp i eliteserien - mot nyopprykkede Manglerud Star.
- Vi vant 7-5, men det er for dårlig at vi slipper inn så mange mål, men vi kan jo ikke herje hver gang heller, ler backen som innrømmer at han savner det sosiale i Furuset.
- Ja, det er klart jeg savner det noen ganger. Men jeg har det bra her. Dette er bare noe jeg måtte gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere