*Nettavisen* Nyheter.

Debutfilm: Lokal Lønsj

Ane Dahl Torp som "Leni" og Nicolas Hope (som restaurant eier)

Fredag debuterer regissør Eva Sørhaugs med sin første spillefilm.

SE TRAILER HERRegidebutanten Eva Sørhaugs film er spilt inn på Majorstuen.Det var deilig å spille inn filmen på hjemmebane, sier hun til Lokalavisenfrogner.no.Eva Sørhaug har delvis vokst opp Majorstuen.- Jeg har delvis vokst opp her på Majorstuen. Besteforeldrene mine bodde her og jeg brukte svært mye tid her. Nå bor onkelen og tanta mi der, sier hun.Det var ingen tvil at filmen, som har et budsjett på hele 14 millioner, skulle spilles inn på Majorstuen.- Før vi startet innspillingen hadde jeg sett for meg filmen her på Majorstua, så dette var perfekt, fortsetter Eva Sørhaug.- Det var som å spille inn filmen rett utenfor stuevinduet.

Elsket eller hatet

Den unge regissøren er fryktelig spent foran fredagens forestilling.

- Jeg er fryktelig spent foran premieren 1. februar, sier hun til Lokalavisenfrogner.no.

- Jeg synes sånt er helt forferdelig. Aller helst vil jeg ikke ha noe mer med denne filmen å gjøre, sier en spent Sørhaug.

Regissøren tror at man enten elsker eller hater filmen.

- Dette er en film man enten hater eller elsker.

Gode skuespillere

"Lønsj" er en film med store navn på rollelisten.

Med navn som Aksel Hennie, Nicolai Cleve Broch, Ane Dahl Torp, Pia Tjelta, Bjørn Floberg, Ingar Helge Gimle og Anneke von der Lippe på rollelisten, har denne filmen alt som skal til for å bli en suksess.

- Jeg er veldig fornøyd med skuespillerne i filmen. De har vært strålende, skryter Eva

- Det som er fordelen med å bruke så etablerte skuespillere er at man er garantert bra spill. Men det var veldig spesielt å ha alle på settet på en gang. Det kunne være litt krevende, medgir hun.

Hun trekker også frem Ingar Helge Gimle.

- Han er en grom fyr. Ingar Helge var strålende. En topp fyr som alltid leverer varene, skryter hun.

Den ferske regissøren er strålende fornøyd med den tilliten hun fikk.

- Det som jeg trodde ville bli verst med innspillingen var at jeg som fersk regissør skulle styre de og ikke omvendt. Jeg måtte få deres tillit, noe jeg fikk, fortsetter hun.

- Jeg gikk hardt ut og tok alle avgjørelsene. Det var viktig for meg å få ut de ideene jeg satt inne med. Her gjaldt det å gå hardt ut med ideene og ikke bli feig, avslutter hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag