RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergkrystallenjenta Adelé Svane Riaz (5) gir alt på oppløpet, men tar seg tid til å titte litt på mamma og pappa som står på sidelinjen og heier. Foto: Carina Alice Bredesen
Bergkrystallenjenta Adelé Svane Riaz (5) gir alt på oppløpet, men tar seg tid til å titte litt på mamma og pappa som står på sidelinjen og heier. Foto: Carina Alice Bredesen

Debutløpet Peter Pan

Adelé Svane Riaz (5) var en av mange som gjennomførte sin aller første løpekonkurranse på Peter Pan-løpet denne helgen.

LAMBERTSETER: Med startnummer på brystet og joggeskoene knytt ekstra godt var det mange spente barn som stilte til start på Peter Pan-løpet på Lambertseter lørdag.

Blant dem, Adelé Svane Riaz (5).

- Det var gøy, mumlet hun sjenert.

SE BILDEGALLERI! Peter Pan-løpet

Dette var aller første gang 5-åringen Bergkrystallen har løpt en konkurranse. Og 1 kilometer med start og stopp på Lambertseter stadion, gikk unna som en lek.

- Gøy å løpe

Cecilie Melby (9) har løpt Peter Pan-løpet mange år allerede, og hun har planer om å gjøre det så lenge hun kan. Aldersgrensen er 12 år.

- Jeg syns det er gøy å løpe, og ekstra gøy når det er konkurranse, smiler lambertseterjenta, som har fått utdelt flott diplom og skinnende medalje.

Først i mål

Alle som deltar på Peter Pan-løpet er vinnere, men det var Sander K. Kvalvåg (10 1/2) fra Lambertseter som løp først i mål.

- Jeg kom først i mål i fjor også, smiler han stolt.

- Denne gangen slo jeg ikke rekorden min, men jeg er fornøyd likevel, sier Sander, som løp runden på 5.50.

- Det er gøy å løpe, og få medalje og diplom, avslutter han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere