RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deilig er jorden

Kirkebenkene i Nordstrand kirke var alle fullsatt, og det var flere som måtte stå bakerst da Nordstrand og Nordstrandhøgda skoleorkester Nordstrand Ungdomssymfoniorkester slo seg sammen og holdt konsert søndag kveld.

NORDSTRAND: Det er sjelden de er så mange som spiller sammen, for nå er de opptil 50 musikere, sa formann i Nordstrand skoleorkester da han introduserte til andre del av konserten der de to orkestrene skulle opptre sammen. I tillegg hadde de med seg et foreldrekor, og det lød meget bra da de fremførte Antonio Vivaldi's "Gloria, 1. sats". Det var kraftfullt og stilrent, og de mottok trampeklapp og stor jubel fra en fullsatt kirke.

Koreansk solo

Det var flere unge musikere som fikk vise frem solonummer.

Blant annet Tobias Føyen fra Nordstrand skoleorkester som fremførte det koreanske stykket "Ahrirang" på trompet. Andre solister var Maren Fuglesang på fiolin, og Sara Swensson, Sara Torgersen og Sebastian Torgersen alle på fløyte.

Konserten fortsatte med fantastiske fellesnummer før Nordstrand ungdomssymfoniorkester overtok scenen sammen med dirigent Vigdis Johnsen. De fremførte blant annet "Förklädd Gud" med stor styrke fra flere hold, med to solister, foreldrekor og diktlesing.

Helt til sist kom "Deilig er jorden" der også salen sang med. Nydelig avslutning som ga akkurat passe julestemning i likhet med snøværet utenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere