RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deler ut én million kroner

Kulturbydel Østensjø oppfordrer lag og foreninger til å søke om frivillighetsmidler. I mars fordeler de én million kroner.

Østensjø: I fjor delte Østensjø bydelsutvalg (BU) ut 700.000 kroner i støtte til frivillige lag og foreninger, men i år har de økt potten med ytterligere 300.000 kroner.

Det er selvfølgelig fordi vi vil stimulere det frivillige arbeidet som foregår i bydelen på bredest mulig basis. Kulturlivet er livlig fra før, men forhåpentligvis kan det bli enda livligere, sier Per Nygaard (SV), som leder bydelens bydelsutvikling-, miljø- og kulturkomité (BMK).

Folk bør merke seg retningslinjene og søke innen fristen 31. januar, oppfordrer Nygaard, som påpeker at frivillighetsmidlene ikke skal brukes til drift, men for eksempel prosjektrettet aktivitet. Etter planen skal frivillighetsmidlene fordeles i mars.

BMK har fullmakt til å fordele pengene etter et eget regelverk, så saken kommer kun som en orienteringssak i BU, opplyser Nygaard.

Retningslinjer og søknadsskjemaer finnes på bydelens nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere