RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DeLillos-vokalist til Sætermarkedet

Lørdag 9. september er det duket for god, gammeldags markedsdag på Sæter, og i år kommer blant andre Lars Lillo-Stenberg til bydelen.

Sæter: Markedsdagen begynner mellom klokken 9 og 10 da butikkene åpner og rigger til sine stands. Klokken 10.30 starter underholdningen og Nordstrandskolenes musikkorps spiller opp først.

Svingende lørdag

Det blir en musikalsk dag på Sæter førstkommende lørdag. Det blir jazz, blues og rock med kvartetten "Sæterguttenes lørdag", Nordstrand Barne- og ungdomskor skal synge og utpå formiddagen kommer Nordstrands egen klarinett-stjerne, Felix Peikli. 16-år gamle Peikli kommer til å stille på scenen sammen med en pianist.

Jeg synes det er veldig moro at Felix har tatt opp den gamle jazz-tradisjonen, og han er veldig positiv til å stille opp i sitt lokalmiljø, forteller John Bernhardsen, styreleder i Nordstrand musikkråd. Bernhardsen er også musikkansvarlig for markedsdagen på Sæter.

Vi er veldig interresert i å vise frem alt vi har av musikanter i bydelen, både amatører og profesjonelle, påpeker Bernhardsen.

Det blir også noe for de minste når barne-TV suksessen fra NRK, "Gnottene", kommer for å fremføre et scene-show. Nordstrandsprisen 2006 vil bli delt ut av Nordstrands Blad redaktør, Tore Bollingmo, og like etterpå blir det auksjon hvor forretningene på Nordstrand skal auksjonere bort flotte gjenstander. Noe senere kommer gutta fra Hvervenbukta motorsenter til å entre scenen for å fortelle litt om seg selv og motorsporten "trial".

deLillos-vokalisten

Det store trekkplasteret blir nok likevel deLillos-vokalist, Lars Lillo-Stenberg, som skal spille på markeds-dagen for første gang. Han entrer scenen for å synge en rekke kjente og kjære sanger i en halvtime til tre kvarters tid.

Vi er selvfølgelig strålende fornøyd med å få Lillo-Stenberg hit. Han gir ut ny cd den 4. september med noen av gutta fra den gamle besetningen i deLillos, men det er usikkert om han skal spille noe fra den nye plata, forteller Bernhardsen.

Markedsdag-komiteen håper selvsagt på strålende vær og godt oppmøte. Arrangementet avsluttes klokken 14.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere