RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FLOTT: Elin Anthuns inngangsparti er flott beplantet, har stoler og bor og lys som er drevet av solcellepanel. – En verdig vinner mener Willy Walheim i juryen og Bengt Erik Farstad i styret.
FLOTT: Elin Anthuns inngangsparti er flott beplantet, har stoler og bor og lys som er drevet av solcellepanel. – En verdig vinner mener Willy Walheim i juryen og Bengt Erik Farstad i styret. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Delt seier i Ravnåsen borettslag

Juryen klarte i år ikke plukke ut én vinner i konkurransen om Ravnåsen borettslags flotteste inngangsparti.

HOLMLIA: Vinnerne er i år Elin Anthun og Mette Gaarder, begge endte på 18,6 poeng av totalt 20.–Det var veldig overraskende og koselig. Det er ikke så mye som skal til, men krever at man er litt hjemme, sier Elin Anthun.

Enige om vinnerne

Juryen, som består av Willy Walheim, Turid Bøhn og Laila Castillo, informerer beboerne om konkurransen på våren og gikk i juli flere runder for å vurdere og poeng i de ulike inngangspartiene.

– Vi gikk hver for oss og sammen og var veldig enige om vinnerne i år, sier Willy Walheim.

Får med nye hvert år

Konkurransen ble holdt for andre gang denne sommeren og interessen blant borettslagets 220 leilighetseiere er stadig økende.

– Vi legger vekt på å forskjønne borettslaget og vi ser forbedringer fra i fjor, sier Willy Walheim og får støtte fra Bengt Erik Farstad som sitter i styret i borettslaget.

Vinneren får en flott diplom samt en pengepremie som utdeles på beboermøtet i januar/februar.

– Jeg håper vi drar med nye hvert år. Det er veldig koselig når folk gjør noe ut av inngangspartiene sine, sier Willy Walheim som nå håper også andre borettslag kopierer modellen deres for å forskjønne nærområdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere