RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Delte meninger om flytting

Idrettselevene i på Ulsrud reagerte med vantro da Nordstrands Blad fortalte at de kanskje må bytte skole.

ULSRUD: Det synes jeg ikke høres noe bra ut, sier Marius Gangmark tydelig skuffet over beskjeden.
Det er kanskje bedre idrettshall der oppe, undrer Christer Hansen seg. Selv er han innebandyspiller og når han blir fortalt at det meste av idrettsarealet er kunstgress og is er han ikke like sikker lenger.

Ny hall i 2007

Ingen av de fem Nordstrands Blad snakket med hadde hørt noe om en ny skolebehovsplan, og ante ikke hva en slik plan dreier seg om.
De reagerte nærmest med vantro da den ble presentert for dem. Derfor var meningene delte.
Om idrettslinjen blir flyttet bort fra Ulsrud blir det lenger skolevei for noen, mens den blir kortere for andre. Men det som bekymrer mer er flytting til et annet miljø. Elevene trives godt på Ulsrud og har venner på de andre linjene på skolen.

Det kan bli kjedelig for det er gøy med masse forskjellige folk, mener Ingeborg Vold. Flere av elevene uttrykker bekymring for om det blir like mange plasser når alle idrettslinjene flyttes sammen. De er redde for at inntakskravene kan bli tøffere. Men elevene er positive til at det blir mer fokus og forståelse for idretten.
Det er jo enklere med lærere som har større forståelse for at vi driver med idrett i tillegg til de andre fagene, mener Aleksei S. Joki. Magnus Gangmark mener derimot at Manglerud er et dårligere alternativ enn hva Ulsrud er i dag.
Vi kan stå på skøyter oppe på "Pettersen", vi har grusbanen der nede, og rett opp der ligger Østmarka som vi kan bruke både vinter og sommer, og i Nøklevann kan vi bade, ro og padle, sier han.
De har jo ingenting vi ikke har, sier han bestemt. I tillegg er den nye Bøler flerbrukshall planlagt rett ved siden av skolen og skal være ferdig tidlig i 2007. Hvorfor bygger de den da? spør Marius.
Er det ikke enklere å la alt være? Det fungerer jo bra det, avslutter Christer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere