RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dempet belysning


Aktuell med skiva «Live at Stockholm Consert hall». FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD
Aktuell med skiva «Live at Stockholm Consert hall». FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD
Lørdag byr Ane Brun opp til sakte dans på Rockefeller.

SENTRUM ØST: Det blir neppe hæla i taket. Men tenn et stearinlys. Kjøp og sprett en flaske god rød og finn deg en plass midt i salen, så har du med stor sannsynlighet en vakker lørdagskveld foran deg i selskap med Ane Brun.

Folkpop

Den kreative sangeren fra Molde har gjentatte ganger høstet knallkritikker for sin lavmælte, dempede og skjøre folkpop. Ikke minst ble karrieren godt hjulpet av singelen «Lift me» som hun gjorde sammen med Madrugada på plata «Duets» i 2005.

Hun er i tillegg blitt nominert som beste norske aktør på European Mtv Music Awards 2005, tidenes best norske sanger på Nrk og beste svenske kvinnelige popartist for Grammies.

Live

I disse dager er hun aktuell med konsertplata «Live at Stockholm Concert Hall». Naturlig nok, ettersom hun flyttet til Sverige for flere år siden.

For de av dere som ikke har anledning til å se Ane live på Rockefeller kan det røpes at konsertplata også inneholder en dvd fra konserten det refereres til i tittelen på albumet.

Konserten går av stabelen på Rockefeller førstkommende lørdag klokka 20.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere