Gå til sidens hovedinnhold

Den allsidige blazeren

Dette er jakken som går til alle antrekk. Slik bruker du den.

KVINNEGUIDEN.NO:
Hvis du behøver å sprite opp et ellers så kjedelig antrekk, om du ønsker å gjøre hverdagen mer stilfull, om du vil se mer voksen og sofistikert ut, om du fryser og samtidig vil se kul ut, om du vil at festantrekket skal funke - blazeren redder deg i de fleste situasjoner!

For det er nemlig slik at denne jakken går til absolutt alt foruten om treningsklær!

Her får du noen stilfulle råd.

Lengde

Hvis du går for et miniskjørt eller en minikjole, vil looken din bli mye mer moderne og fullstendig dersom du kombinerer dette med en oversized blazer. Da skal du altså velge en boyfriendvariant for å gi antrekket mer balanse.

LES OGSÅ: Dette er vårmoten

Sammen med tights

En blazer i tykt tweedstoff passer ekstra bra på vinteren. I tillegg ser den helt rå ut sammen med en tights som plukker opp noe av fargene i blazeren. Kombinere gjerne med de übermoderne tightsa med ridepreg - skinn fremme og bomull bak, eller bare med markerte skinnknær.

LES OGSÅ: Fargen som får deg til å stråle

Strikket blazer

En blazertype som funker hele året, er den tyntstrikkede bomullsblazeren som både passer under en vinterkåpe, og som er et herlig hovedplagg om våren og sommeren. En blaser som i tillegg har hette, gjør looken mer avslappet og samtidig spesiell og kul.

Les flere motesaker på Kvinneguiden.no

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden