RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den evige diskusjon svar til Aud Kvalbein

Hvem kom først, høna eller egget?

Hadde for mange tiår tilbake en fremskutt stilling i SAS mens Fornebu var en aktiv flyplass. Høringsrundene var mange i anledning støy, det var naboer som hadde boplass der før den store trafikkmengden, og de som på tross av flyaktivitetene flyttet så nærme opptil stripa som mulig, for så å klage på støyforholdene.

Folkene på Snarøen med omgivelser har det godt i dag, problemet er flyttet til Gardermoen og ikke bare problemet flystøy, men også det å bygge boliger i umiddelbar nærhet av stripene.

Bjørndalfolket betakker seg for å overta det omtalte støyproblemet med skytebane på Myrer.

Når det gjelder skytebanen på Grønnliåsen så er den av så tidlig opprinnelse at boligbyggerne har måttet være klar over støyproblemet . Du skriver at beboerne har klaget i flere tiår.

Fra hvilken tid er de nærmeste boligene, og var de godkjent av Byplankontoret uten anførsler?

Jeg har bodd på Toppåsen i 15 år, og har hørt smellene fra skytebanen. Jeg kan ikke påstå at de har vært til noen sjenanse. Vi kan absolutt ha en støydempet skytebane midt i en by like fullt som alle mulige andre støykilder som ballbinger, poppkonserter, trafikkstøy, osv.

Hundre nye ungdommer hvert år til et aktivt miljø som holder på disse ungdommene utover en alder på 16 år, er en utrolig verdifull aktivitet. Det er nærliggende å spørre deg Aud Kvalbein om hvor mange ungdommer i denne aldersgruppen som dere beholder i de miljøene du vanker?

Hva angår en FJELLHALL, en flerbrukshall så er selvsagt det en mulighet, og brukes av andre skytterlag bl.a. etter hva jeg har hørt i Stavanger. Hva om en slik hall blir oppført på skytebanens område, sannsynligvis til en rimeligere penge enn en fjellhall, og til større glede for flere nærboende brukere enn en fjellhall på Åsland Pukkverk?

Ord for dagen: Å sparke beina unna en mann kan føre til ubotelig skade!Eirik Halmøy

Seniorrepresentant Høyre Søndre Nordstand

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere