RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den lille hunden Mia måtte reddes fra tynt isflak


HOPPET: Mia (5) hoppet over murkanten, og ble sittende alene på det tynne isflaket i Maridalsvannet. Foto: Kristin Tufte Haga
HOPPET: Mia (5) hoppet over murkanten, og ble sittende alene på det tynne isflaket i Maridalsvannet. Foto: Kristin Tufte Haga
Den lille tibetanske tempelhunden hoppet over murkanten, og ble sittende skjelvende alene på et tynt isflak torsdag formiddag.

KJELSÅS: Eier Brit Haslestad var på tur med lille Mia (5), en tibetansk tempelhund. De gikk inn ved Oset, der portene til Maridalsvannet står åpne om vinteren.

– Vi skulle bare leke litt. Plutselig jumpet Mia over murkanten her, og havnet på den tynne isen i hullet. Jeg ble så redd, forteller Brit fra Grefsen.

Fem minutter

– Jeg fikk ringt Brannvesenet. De stilte her på omtrent fem minutter. Nå er jeg bare så glad for at Mia er reddet. Tusen takk til fantastiske brannmenn, sier en lykkelig matmor og en kald og skjelvende, men sikkert også veldig glad Mia, i armene til Brit.

Det ble en rask og spennende redningsaksjon. For da den ene brannmannen fikk ålet seg bortover isen til Mia ble hunden enda mer redd, og løp mot kanten og det åpne vannet ved muren.

Men brannmannen ålet seg videre bortover, og fikk til slutt tak i en noe sinna Mia. Mia ble så løftet opp i armene til en veldig lykkelig matmor.

I sofakroken

– Takk igjen til fantstiske redningsmenn. Men hadde de ikke kommet, så hadde jeg nok hoppet over kanten jeg også. Men bra det ikke ble slik. Nå er det hjem og i sofakroken for oss resten av dagen, sier Brit.
 

Flere saker fra dittOslo:

Slik blir Oslos nye hovedflyplass

Nå blir det buss for trikk i et halvt år her

– For galt om barna ikke skal få spise brunost
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere