*Nettavisen* Nyheter.

Den nakne sannhet om kvinner

Eve Enslers prisbelønte skuespill "Vaginamonologene" spilles på Parkteatret neste uke, med to nordstrandkvinner i sentrale posisjoner: Beathe Hofseth (29) står for regien, og blant skuespillerne finner vi debutant Linda Hattrem (45).

NORDSTRAND/ GRÜNERLØKKA: Linda leste om prosjektet i Nordstrands Blad, og stilte dermed opp på audition. Nå debuterer hun som skuespiller, i et stykke som settes opp over 2500 steder i verden.
"Vaginamonologene" er basert på intervjuer med en sammensatt gruppe på over 200 kvinner, der temaet er vaginaen deres. Via latter og gråt blir man tatt med på en oppdagelsesreise inn i kvinnenes verden. Ekte historier om misbruk og elskov, undertrykkelse og orgasmisk glede, skam og kvinnelig stolthet. Kort sagt: Den nakne sannhet om kvinner.
Oppsetningen av "Vaginamonologene" er en del av "V-day", en global bevegelse som jobber for å bekjempe all vold mot kvinner. Bevegelsen skaffer penger og vekker oppmerksomhet gjennom teateroppsetninger. Prosjektet er idealistisk, og billettinntektene fra "Vaginamonologene" i Oslo går til Oslo Krisesenter.
Du kan se Linda og en rekke andre kvinnelige skuespillere i aksjon på Parkteatret på Grünerløkka tirsdag 28. februar, onsdag 1. mars og torsdag 2. mars klokken 19.00. For mer informasjon om V-day, se www.vday.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.