*Nettavisen* Nyheter.

Den nakne sannhet

Eve Enslers prisbelønte skuespill "Vaginamonologene" spilles på Parkteatret til uken, med Hanna Kavli Lund (25) fra St. Hanshaugen i en av hovedrollene.

ST. HANSHAUGEN/GRÜNERLØKKA: "Vaginamonologene" er basert på intervjuer med en sammensatt gruppe på over 200 kvinner, der temaet er vaginaen deres. Via latter og gråt blir man tatt med på en oppdagelsesreise inn i kvinnenes verden. Ekte historier om misbruk og elskov, undertrykkelse og orgasmisk glede, skam og kvinnelig stolthet. Kort sagt: Den nakne sannhet om kvinner.

Oppsetningen av "Vaginamonologene" er en del av "V-day", en global bevegelse som jobber for å bekjempe all vold mot kvinner.

Bevegelsen skaffer penger og vekker oppmerksomhet gjennom teateroppsetninger. Prosjektet er idealistisk, og billettinntektene fra "Vaginamonologene" i Oslo går til Oslo Krisesenter. Stykket settes opp over 2500 forskjellige steder i verden.

25-årige Hanna Kavli Lund er blant annet kjent fra filmen "Kalde føtter". Du kan se henne og en rekke andre kvinnelige skuespillere i aksjon på Parkteatret på Grünerløkka tirsdag 28. februar, onsdag 1. mars og torsdag 2. mars klokken 19.00.

For mer informasjon om V-day, se vday.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag