RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den nye lederen på plass


VELKOMMEN: Kake og velkommen til Kjelsås nye leder, Truls Nygaard, her på klubbhuset med blant annet leder for allidretten, Hege Kommandantvold. Foto: Kjelsås IL
VELKOMMEN: Kake og velkommen til Kjelsås nye leder, Truls Nygaard, her på klubbhuset med blant annet leder for allidretten, Hege Kommandantvold. Foto: Kjelsås IL
– Vi gjennomgår nå interne systemer og rutiner for å finne forbedringspotensial, sier Kjelsås ILs nye leder, Truls Nygaard.

KJELSÅS: 1. september ble klubbens nye daglig leder tatt imot på klubbhuset på Grefsen Stadion, den nye lederen for Kjelsås Idrettslag. Nå vil han bli kjent.

– Det viktigste nå i starten er å bli kjent med flest mulig i våre grupper. Webgruppen er også nå godt i gang med å utvikle nye hjemmesider, sier Truls Nygaard, og legger til at dette arbeidet har "høy prioritet".

Les også: "Norges nye Justin Bieber?" bor på Tåsen

– Vi skal gå over til et system der kommunikasjon, medlemsregister og betaling skal gjøres online på én plattform. Målet er vi er online og kan ta dette i bruk i løpet av høsten, ifølge Nygaard.

I tillegg skal det letes etter forbedringspotensial.

– Vi gjennomgår nå interne systemer og rutiner for å finne forbedringspotensial, slik at gruppene kan få mer tid til å drive med det sportslige, sier den nyansatte lederen til avisen.

Les også: Ny ungdomsskole på Ullevål

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere