*Nettavisen* Nyheter.

Den nye sjefen

LEDER: Truls Nygaard er den nye daglige lederen i Kjelsås IL. Her glade barn på FEST – Fotball Etter Skoletid. Foto: Foto: Arkiv/Kjelsås IL

Kjelsås IL har "profesjonalisert" seg, og har blant annet ansatt en daglig leder.

KJELSÅS: – Jeg er glad over å kunne presentere vår nye daglige leder Truls Nygaard, sier styreleder i Kjelsås Idrettslag Bernt Rotnes i pressemelding til dittOslo.

Rotnes fortsetter.

– Klubben har 3500 medlemmer og en omsetning på over 18 millioner, og nå mente vi det var på tide å profesjonalisere driften. Det er umulig å forvente at frivillige skal ta det fulle ansvaret for en så omfattende bedrift som vi nå har blitt, ifølge Rotnes.

– Med stor glede

Visindi AS hjulpet Kjelsås IL i rekrutteringsprosessen.

– Det er med stor glede jeg har takket ja til jobben, sier Truls Nygaard (49).

– Kjelsås idrettslag er allerede en stor og veldrevet forening med en langsiktig strategi og ambisjoner. Førsteprioriteten min er å bli kjent med ansatte, frivillige og medlemmer. De er de nærmeste til å fortelle meg hvordan klubben fungerer, sier Nygaard i pressemeldingen.

– Et bedre sted å bo

Nygaard vil være med på å gjøre Kjelsås og Grefsen til et enda bedre sted å bo.

– Sammen skal vi utvikle bedre systemer og rutiner slik at driften kan gå lettere. Det vil igjen gi oss kapasitet til ytterligere vekst. En sterk sentral administrasjon skal gi gruppene mer tid til å drive med det sportslige. Fremover skal vi øke kontakten med skolene og næringslivet i lokalområdet.

– Målet er at Kjelsås Idrettslag skal gjøre Kjelsås og Grefsen til et enda bedre sted å bo, ifølge Nygaard.

Nygaard er bosatt i nabobydel St. hanshaugen. Han tiltrer stillingen i idrettslaget 1. september. Han har "allsidig bakgrunn og kompetanse. Meget god på data/IT og salg. Erfaring med regnskap og økonomistyring, samt selv idrettsbakgrunn fra svømming og alpint."

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.