RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den som stemmer, bestemmer


Arbeiderpartipolitikerne Andrine Johansen og Khamshajiny Gunaratnam fra Gorud vil ha flere ungdommer fra Groruddalen til valgurnene under høstens valg og har tatt et initiativ til Ungdomsmøter.
Arbeiderpartipolitikerne Andrine Johansen og Khamshajiny Gunaratnam fra Gorud vil ha flere ungdommer fra Groruddalen til valgurnene under høstens valg og har tatt et initiativ til Ungdomsmøter.
– Vi skal jobbe kjempemasse for å øke valgdeltakelsen blant ungdom i Groruddalen, sa Andrine Johansen og Khamshajiny Gunaratnam på sitt første Ungdomsmøte.

AMMERUD: – Den som stemmer – bestemmer, sier Andrine Johansen, noe som tydelig er drivkraften bak det politiske engasjementet hun har.

Del på Facebook

Bare begynnelsen

I den politiske debatten og ikke minst i de politiske møtene foran valget, er det stort sett godt voksne og til dels enda voksnere som er synlige og som hørs.

Unntaket er to unge politikere, Andrine Johansen og Khamshajiny Gunaratnam, som begge har gått på Apalløkka skole.

– Dette er bare begynnelsen. Andrine og jeg skal jobbe kjempemasse med å øke valgdeltakelsen blant ungdom i Groruddalen. Det kommer ikke til å bli lett, og det er det vel aldri ment å være, eller hva, spør Khamshajiny Gunaratnam og legger til:

– Men poenget er at det er vårt ansvar.

Hun er kandidat nr. 11 på Aps bystyreliste i Oslo.

Der du er

Begge to er mener det er viktig med politiske møter, store debattinnlegg i aviser og debatter generelt, og at de også det holder på med det.

– Men hvordan når man ut til de ungdommene som ikke er på disse arenaene? Jo, man arrangerer folkemøter der de bor eller er, og da med titler og temaer som tiltrekker publikum vi ønsker å nå ut til, sier Khamshajiny Gunaratnam.

Og hvordan gikk det så på Ungdomsmøtet?

– Vi vil påstå at det ble vellykket. For det kom noen, det ble vervet noen og folk ble engasjerte. Og det viktigste er at alle som var til stede ønsket å bidra til å øke valgdeltakelsen i Groruddalen og male byen rød, sa Andrine Johansen og Khamshajiny Gunaratnam før de tok kvelden og oppfordret om å ta kontakt på nettsiden kamzy.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere