RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den store dagen


Ventetiden har vært lang for mange av de unge som har sett frem til konfirmasjonsdagen. Nå er det i dobbelt forstand kø ved kirkedørene som her på Nordstrand.
Ventetiden har vært lang for mange av de unge som har sett frem til konfirmasjonsdagen. Nå er det i dobbelt forstand kø ved kirkedørene som her på Nordstrand.
Høsten er den store konfirmasjonstiden, og for å få plass til alle i kirkene, må det flere steder være flere gudstjenester. Sist helg var det hele fem i Nordstrand kirke.

NORDSTRAND: Konfirmantene sto nærmest i kø. På lørdag var det tre konfirmasjoner i Nordstrand. Nå må man altså bruke både lørdager og søndager.

Låner ut plass

Og nesten like ille er det i de øvrige kirkene i bydelene våre. I Bekkelaget går konfirmasjonen over flere helger, og på Oppsal låner menigheten ut plass for å la Bøler-konfirmantene ha en kirke til sin høytidelighet. For den gamle kirken er som kjent ikke lenger i bruk.

Kommende lørdag og søndag er tredje konfirmasjonshelg i våre kirker. Ljan må bruke både lørdagen og søndagen mens de øvrige klarer seg med en eller to søndagsgudstjenester.

I sannhet her kommer «den store dagen» på rekke og rad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere