*Nettavisen* Nyheter.

Den store jule-messehelgen

Førstkommende helg er det store muligheter for å komme i førjulsstemning i Bydel Østensjø.

Østensjø: Fra fredag til søndag arrangeres det nemlig en rekke julemesser og markeder rundt omkring i bydelen, i alt fra gamle fjøs til kirker og samfunnshus.

Først ut er julemessen i Manglerud kirke, som er åpen fredag og lørdag. Her byr menigheten på alt fra salgboder til andakt og mannekengoppvisning.

Fredag og lørdag er det også julemarked på Abildsø gård, med produkter laget av blant annet lokale kunstnere. Hesteridning for barn står også på programmet.

I Bøler samfunnshus inviterer Eineren Kunstforening til sitt tradisjonelle brukskunstmarked fredag, lørdag og søndag, mens diakoniutvalget i Bøler kirke har sin julemesse kun på lørdag. I tillegg til flotte hjemmelagede produkter kan du her oppleve sang ved Bøler barnegospel.

Østensjø Husflidslag
selger alt fra julenek til sveler på sitt julemarked i fjøset på Bøler gård lørdag og søndag. De samme to dagene byr Manglerud eldresenter tradisjonen tro på flotte håndarbeider laget av de frivillige.

Hvis du skulle ha andre planer for helgen enn å gå på julemesser, så fortvil ikke over at du går glipp av en flott mulighet til å treffe kjentfolk og hamstre julegaver. Tirsdag til torsdag neste uke er det nemlig også julemesse på Rustad eldresenter. De frister med hjemmelagede håndarbeider, gløgg, pepperkaker og annet som hører julen til.

Også i nabobydelene arrangeres det en rekke julemesser i helgen. For fullstendig program, se vår Stort&Smått-side lenger bak i avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.