RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den store konsertkvelden


Sangkoret Freidig og Oppsal skoles barne- og ungdomskor fylte scenen i Fellesskapshuset på Abildsø torsdag 4. juni. Foto: Nina Schyberg Olsen
Sangkoret Freidig og Oppsal skoles barne- og ungdomskor fylte scenen i Fellesskapshuset på Abildsø torsdag 4. juni. Foto: Nina Schyberg Olsen
Østensjø bydelsdager bød på konserter nesten hver eneste dag. Det toppet seg torsdag, med intet mindre enn åtte forskjellige bidragsytere på fire ulike scener - samtidig!

ØSTENSJØ: Det er ikke lett å være én fotojournalist på vakt når det avholdes fire konserter mer eller mindre samtidig. Undertegnede gjøv likevel løs på oppgaven med pågangsmot og full bensintank.

Fire steder på én gang

Det ble en travel kveld, turnerende mellom fire forskjellige scener. Det holdt jo ikke med ett stopp hvert sted, når det var så mange forskjellige lokale sangfugler og musikanter som fordelte seg utover kvelden og de ulike scenene.

SE BILDEGALLERI! Innholdsrik konsertkveld

Sangkoret Freidig og Oppsal skoles barne- og ungdomskor sang i Fellesskapshuset, mens Abildsø Bygdekor hadde med seg Abildsø skoles kor og Østensjøsangerne i aulaen på Manglerud videregående skole.

I Manglerud kirke sto Varia Vocalis for vakker sang, mens Østensjø Janitsjar og Oslo Storband fikk det til å svinge i Oppsal kirke.

Variert, vakkert og morsomt

Det ble en meget hyggelig og variert kveld. Med alt fra søte barnestemmer og dype herrestemmer til svingende storbandtoner, salmesang, Beatles, Abba, folkesang, korsang, allsang og til og med litt trylling.

Det er ingen tvil om at sang- og musikklivet blomstrer i kulturbydelen Østensjø!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere