RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra 19-21 september arrangeres «Den utrolige tiden» på Sagene Samfunnshus. Her er det Maximilian Enge-Kristiansen som er i farta. FOTO: PRIVAT
Fra 19-21 september arrangeres «Den utrolige tiden» på Sagene Samfunnshus. Her er det Maximilian Enge-Kristiansen som er i farta. FOTO: PRIVAT

Den utrolige tiden

I midten av september inviteres foreldre til arrangementet "Den utrolige tiden" på Sagene.

SAGENE: Har barnet ditt kommet i trassalderen? Hvordan bruker man egentlig et bæresjal? Vet du nok om amming? Spiser du riktig underveis i graviditeten? Hva i all verden gjør du om ungen får kolikk?

Spørsmålene som dukker opp i forbindelse med det å ha ansvar for et barn er mildt sagt mange. Det synes far og pedagog Hans Holter Solhjell også. Derfor startet han like godt firmaet Foreldrekompetanse.no for å gjøre hverdagen litt enklere for foreldre i Norge. Fra 19-21 september arrangerer han "Den utrolige tiden", i samarbeid med Sagene Samfunnshus.

Stort utvalg

Den utrolige tiden er Norges største arrangement som primært tilbyr kurs og foredrag for foreldre.

Mange av kursene er unike i sitt slag i Norge, og du får ikke denne informasjonen på helsestasjoner eller vanlige svangerskapskurs. Arrangementet har hovedfokus på kunnskaper og ferdigheter vi har nytte og glede av som foreldre, og ikke på ting, underholdningseffekter og annet med primært materiell verdi, som er mer vanlig på messer for den samme målgruppen, sier Holter Solhjell til Østkantavisa.

Utvalget av kurs og foredrag er bredt. Her kan man lære om førstehjelp for barn, barnets selvfølelse, trassalder, utfordringer underveis i graviditeten, barnets første måneder og massasje for å nevne noe.

Et alternativ

Hvorfor trenger vi flere foreldrekurs?

Vi gjennomfører dette arrangementet fordi vi har registrert en økende bevissthet rundt foreldrerollen. Kort oppsummert kan man si at samfunnet i dag er mer komplekst, noe som gjør at nye spørsmål rundt det å ha ansvaret for et barn naturlig nok dukker opp, forklarer han. Da et liknende kurs ble arrangert i fjor dukket det opp over 200 deltagere.

Vi håper mange finner veien. Dette blir garantert lærerikt, sier Holter Solhjell.

Du kan lese mer om programmet på www.foreldrekompetanse.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere