RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne boligen ga prisrekord på Bøler


DRØMMETERRASSEN: Disse 37 kvadratmeterne med takterrasse lokket mange til visningen av boligen i Bølerskrenten 4 A forrige uke. Mange var interessert og etter budrunde ble prisen 5,15 millioner kroner. Det er prisrekord i området.
DRØMMETERRASSEN: Disse 37 kvadratmeterne med takterrasse lokket mange til visningen av boligen i Bølerskrenten 4 A forrige uke. Mange var interessert og etter budrunde ble prisen 5,15 millioner kroner. Det er prisrekord i området. Foto: Alle foto: Aktiv Eiendomsmegling
Ikke siden 2005 har man kunne kjøpe en av takleilighetene på Bøler senter. Da sjansen bød seg i forrige uke endte det med prisrekord på Bøler.

BØLER: – Det var vanskelig å sette pris på dette objektet, da ingen av toppleilighetene her på Bøler senter har blitt solgt siden byggeåret 2005. Det var vanskelig å si hva folk var villig til å betale. Det var mye skulle det vise seg, sier Marius Semmerud Berg, megler i Aktiv Eiendomsmegling Oppsal siden 2007.

LES OGSÅ: Eterfabrikken får nytt liv

Beliggenhet er alt

Treromsleiligheten, med adresse Bølerskrenten 4 A, er på 82 kvadratmeter og har grei standard fra byggeåret 2005.

Men det er beliggenheten som sendte prisen nesten en million over prisantydningen på 4,2 millioner kroner, forteller megleren.

– Boligen har en 37 kvadratmeter stor takterrasse med utsikt over hele Bydel Østensjø og store deler av Oslo. Det er ganske enormt å komme ut på den terrassen med hele byen foran deg, sier Semmerud Berg.

LES OGSÅ: Obos vil kjøpe Block Watne

Sjelden vare

Det er kun to leiligheter på taket av Bøler senter med denne vestvendte beliggenheten.

– Dette var en unik mulighet, forteller megleren og legger til at det var fullt hus på visning.

– Når noe sånt er for salg, kommer folk som bor i området. De som gjerne eier hus og ønsker noe enklere, sier megleren og legger til at det var en god stemning på visning.

– Det var mange folk i samme aldersgruppe som kjente hverandre, forteller Semmerud Berg.

LES OGSÅ: 135 kvadrat solgt 1 million over takst

Prisrekord

Når kjøpegruppen i hovedsak består av godt voksne folk med stor egenkapital, så presses prisene fort opp.

I dette tilfellet ble kvadratmeterprisen hele 63.000 kroner og salget førte til prisrekord på Bøler.

– Det er en veldig praktisk og fin bolig for dem som begynner å ha behov for å ha ting i nærheten. Her har du senteret rett under deg, og du bor rett ved T-banen, sier megleren.

Til slutt var det seks budgivere med i kampen om toppleiligheten, og prisen endte på 5.150.000 kroner - hele 950.000 kroner over takst.

LES OGSÅ:

Her kan kvadratmeteren koste 134.000 kroner

Her kommer 65 nye leiligheter

Naboer stoppet byggeprosjekt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere