RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne brudekjolen er til å spise opp

Brudekjole og bryllupskake i en og samme pakke.

Den colombianske kokken Juan Manuel har kokt i hop en god idé – nemlig spiselige brudekjoler. Kjolene er laget av blant annet 2000 sukkerglaserte roseblader, og mye av tilbehøret – som smykker og blomsterbukett – skal også kunne spises.

For kvinner som elsker både godteri og brylluper, må dette være en strålende kombinasjon. Hva bruden har på når kjolen er spist opp, er uklart. 

De smakfulle antrekkene ble vist fram på en tekstilmesse i den colombianske byen Medellin i slutten av januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere